Reparatii frigidere

Bazarka va ofera interventii rapide de reparatii frigidere, combine si lazi frigorifice pentru diverse marci dar si modele de frigidere, combine si lazi frigorifice.

Ne puteti contacta cu incredere, daca aparatul dumneavoastra prezinta unul din simptomele:

1. Frigiderul nu functioneaza si nu are lumina in interior

2. Frigiderul nu functioneaza, dar lumina interioara merge

3. Aparatul nu mai porneste dupa dezghetare

4. Aparatul functioneaza, dar nu raceste

5. Raceste prea tare

6. Functioneaza in continuu, dar nu raceste suficient

7. Frigiderul functioneaza normal, dar congelatorul nu ingheata

8. Congelatorul transpira foarte mult

9. Zgomot excesiv

10. Scurgeri de apa in interior

Ne desfasuram activitatea in Bucuresti si Ilfov dar si 30 / 40 km in zonele limitrofe. In cazul in care lucrarea nu este realizata de specialistii nostri, deplasarea la domiciliul clientului dar si constatarea costa 30 de lei.

Puteti apela cu incredere la firma noastra, indiferent de problema sau defectiunea aparatului dumneavoastra. Oferim o garantie de 12 luni pentru piesele inlocuite.

Programul nostru de lucru este de luni pana duminica intre orele 9:00 – 24:00. Ne puteti contacta telefonic la unul din numerele 0763.658.041 sau 0766.252.316 sau la adresa de mail contact@bazarka.ro.

Costul reparatiei se va discuta la domiciliul / sediul clientului in functie de defectiunea constatata.

Frigiderul, unul dintre electrocasnicele esentiale pentru viata noastra. Oferim serviciul de reparatii frigidere Sector 2 si reparatii frigidere Sector 4 !

  In orice locuinta, frigiderul este nelipsit in ziua de azi. Pentru o familie intreaga, mancarea gatita, preparatele cumparate din magazin si alte produse trebuie sa fie tinute toate intr-un frigider care le mentine prospetimea. Insa, uneori, se intampla ca frigiderul, combina frigorifica sau congelatorul sa se defecteze. [Continua sa citesti…]

 
 Apeleaza