Reparatii frigidere
reparatii frigidere

Bazarka va ofera interventii rapide de reparatii frigidere, combine si lazi frigorifice pentru diverse marci dar si modele de frigidere, combine si lazi frigorifice.

Ne puteti contacta cu incredere, daca aparatul dumneavoastra prezinta unul din simptomele:

1. Frigiderul nu functioneaza si nu are lumina in interior

2. Frigiderul nu functioneaza, dar lumina interioara merge

3. Aparatul nu mai porneste dupa dezghetare

4. Aparatul functioneaza, dar nu raceste

5. Raceste prea tare

6. Functioneaza in continuu, dar nu raceste suficient

7. Frigiderul functioneaza normal, dar congelatorul nu ingheata

8. Congelatorul transpira foarte mult

9. Zgomot excesiv

10. Scurgeri de apa in interior

Ne desfasuram activitatea in Bucuresti si Ilfov dar si 30 / 40 km in zonele limitrofe. In cazul in care lucrarea nu este realizata de specialistii nostri, deplasarea la domiciliul clientului dar si constatarea costa 30 de lei.

Puteti apela cu incredere la firma noastra, indiferent de problema sau defectiunea aparatului dumneavoastra. Oferim o garantie de 12 luni pentru piesele inlocuite.

Programul nostru de lucru este de luni pana duminica intre orele 9:00 – 24:00. Ne puteti contacta telefonic la unul din numerele 0763.658.041 sau 0766.252.316 sau la adresa de mail contact@bazarka.ro.

Costul reparatiei se va discuta la domiciliul / sediul clientului in functie de defectiunea constatata.

Frigiderul, unul dintre electrocasnicele esentiale pentru viata noastra. Oferim serviciul de reparatii frigidere Sector 2 si reparatii frigidere Sector 4 !

  In orice locuinta, frigiderul este nelipsit in ziua de azi. Pentru o familie intreaga, mancarea gatita, preparatele cumparate din magazin si alte produse trebuie sa fie tinute toate intr-un frigider care le mentine prospetimea. Insa, uneori, se intampla ca frigiderul, combina frigorifica sau congelatorul sa se defecteze.

 

  In aceasta situatie, total neprevazuta, veti avea nevoie de un serviciu prompt de reparatii frigidere sector 2 sau reparatii frigidere sector 4. Cu siguranta, in acele momente, in care e nevoie sa gasesti o solutie urgenta, trebuie sa gasesti un serviciu de incredere, prompt si eficient pentru a putea repara frigiderul cat mai repede si a-l folosi iar.
  Noi am conceput un serviciu bine pus la punct si organizat, prin care ne deplasam oriunde este nevoie in Bucuresti si Ilfov, prin care facem mai intai o constatare a defectiunii. Aceasta costa doar 30 de lei, reparatia putand fi facuta chiar la domiciliul clietului respectiv. Nu e nevoie sa deplasam frigiderul la sediul nostru, in cazul in care reparatia poate fi facuta pe loc.
  Lucram inclusiv in imprejurimile Bucurestiului si intervenim de urgenta oriunde este nevoie de noi. In plus, dupa fiecare reparatie, oferim o garantie de 12 luni pentru fiecare piesa inlocuita de noi. Expertii nostri frigotehnisti lucreaza in fiecare zi (inclusiv in weekend) intre orele 9 si 24:00 pentru a putea interveni la lucrarile de reparatii frigidere Sector 2 sau reparatii frigidere Sector 4.
  Inainte de a ne deplasa la domiciliul clientului sau la adresa indicata de el, noi ne asiguram ca frigiderul in cauza este defect. Acordam asistenta gratuita prin telefon si facem o verificare a modului de functionare a frigiderului; punem intrebari proprietarului si ii oferim indicatii prin care el sa se poata asigura ca frigiderul nu functioneaza. Ulterior, daca defectiunea este una reala, atunci ne deplasam la adresa indicata cu toate instrumentele necesare si piesele de schimb pentru marca respectiva de frigider.

La un moment dat, ai nevoie de serviciul de reparatii frigidere Bucuresti! La cine apelezi ?

  Oricat de performante ar fi, aparatele noastre electrocasnice se mai si defecteaza uneori. Frigiderul nu se defecteaza foarte des, insa atunci cand apare o problema, repararea lui poate fi costisitoare si anevoioasa. Nu ne permitem sa lasam frigiderul nereparat o perioada lunga de timp, deoarece alimentele din el se pot strica, ceea ce inseamna o cheltuiala destul de mare. Daca in cazul unor alte electrocasnice, ele pot fi inlocuite cu usurinta, in cazul frigiderului, inlocuirea lui este mai scumpa decat repararea aparatului.
  Noi asiguram reparatii frigidere Bucuresti, insa reparam si sisteme de aer conditionat si pe cele de climatizare. De asemenea, ne ocupam de aparatura Horeca, intervenind prompt oriunde este nevoie de interventia specialistilor nostri frigotehnisti. La fiecare operatiune de reparatii frigidere Bucuresti noi oferim mai intai informatii legate de pretul intregii interventii, incluzand piesele de schimb pe care le folosim.
  Ne-am dori sa va putem oferi informatii legate de pretul final inca de cand ne contactati, caci multi clienti solicita acest lucru. Insa, fiecare reparatie este diferita. Conteaza atat modelul frigiderului, cat si marca lui. Odata ce am pus bazele acestui serviciu de reparatii frigidere Bucuresti, noi ne-am fixat ca obiectiv sa oferim cele mai bune servicii in domeniu si sa ii determinam pe clienti sa ne sune din nou atunci cand vor mai avea nevoie de specialisti in reparatii frigidere Bucuresti.
  Noi suntem la curent cu orice tehnologie in domeniu si putem repara atat model foarte vechi, cat si modele de ultima gerenatie de frigidere, congelatoare si combine frigorifice. Defectarea unui frigider poate fi cauzata si de variatia de tensiune din reteaua electrica, precum si de supratensiune.
  In acest caz, reparatia poate fi suportata de furnizorul de electricitate, pe baza facturii eliberate de noi. Putem repara cu succes atat frigidere de productie autohtona, cat si frigidere provenite din import, produse de companii cu renume pe piata internationala. Specialistii nostri sunt formati constant, merg la cursuri de pregatire in strainatate si in tara, fiind la curent cu tehnologia din domeniu.

Tu esti sigur ca frigiderul tau nu iti pune familia in pericol? Iata ce sfaturi iti ofera echipa noastra de specialisti in reparatii frigidere sector 6 si reparatii frigidere sector 3 !

  Un frigider trebuie intretinut in mod corespunzator in fiecare locuinta, indiferent de marca, modelul sau dimensiunea lui. Pe langa faptul ca el trebuie curatat si igienizat macar lunar, caci poate fi chiar un pericol microbian, e nevoie de o intretinere regulata si de respectarea unor principii simple de siguranta la incendiu.
  Noi, ca experti in reparatii frigidere sector 6 si reparatii frigidere sector 3, suntem constienti de faptul ca un frigider se poate defecta si are capacitatea de a produce chiar incendii in locuinte individuale si blocuri de locuinte. Nu sunt putine situatiile in care blocuri cu multe etaje au ars in intregime din cauza unui frigider.
  Frigiderele pot determina o raspandire rapida a focului intr-o cladire. In plus, ele emit si gaze toxice, caci materialele din care sunt facute emit aceste gaze la aprinderea lor. Este adevarat faptul ca modelele noi de frigidere sunt acoperite cu metal, insa cele vechi sunt facute din diverse materiale inflamabile ce pot lua foc. In activitatea noastra de reparatii frigidere sector 6 si reparatii frigidere sector 3, am intalnit numeroase situatii in care defectiunile frigiderelor puteau cauza incendii.
  Dintre toate materialele folosite la productia de frigidere, plasticul este cel mai periculos. El se aprinde usor, provoaca mult fum toxic si se topeste, raspandind flacarile in incapere cu o usurinta mai mare. De asemenea, materialul folosit la izolarea termica a frigiderului este si el inflamabil in majoritatea situatiilor.
  Multe probleme apar in cazul frigiderelor deoarece acestea sunt lasate tot timpul in priza, uneori fara a fi curatate si scoase din priza timp de multi ani de zile. Frigiderele sunt periculoase in locuinta, atunci cand se defecteaza, deoarece aceste defectiuni pot aparea in timpul noptii. Testele de specialitate au aratat ca un frigider acoperit cu material inflamabil, asa cum este plasticul, poate lua foc in doar cateva minute.
  In schimb, un frigider acoperit cu metal, adica unul modern, nu ia foc imediat, ci rezista peste 20 de minute sub influenta factorului de incendiu. Noi, ca specialisti in reparatii frigidere sector 6 si reparatii frigidere sector 3, ii sfatuim pe toti cei care detin un frigider sa ii verifice constant conexiunile electrice, sa curete partea din spate a acestora, dupa ce le scot din priza, si sa se asigure ca intre frigider si peretele din spate este o distanta destul de mare.

Sfaturi pentru o buna intretinere a frigiderului tau, din partea celei mai bune echipe de reparatii frigidere !

  Frigiderul tau poate fi o sursa de microbi, daca nu il intretii asa cum se cuvine. In frigider trebuie pastrate proaspete toate alimentele pe care le depozitezi acolo. Daca acestea se strica, ele pot infesta si alte alimente, ducand la probleme de sanatate ce le au membrii familiei tale.
  Lipsa unei bune organizari a frigiderului tau il poate defecta, ceea ce inseamna ca vei avea nevoie de o echipa de reparatii frigidere. Pentru a te asigura ca mancarea nu se strica, ea trebuie asezata pe rafturile corespunzatoare, in functie de tipul ei. In plus, pe fiecare recipient sau ambalaj trebuie sa fie o eticheta care sa contina data expirarii.
  In multe cazuri, mancarea gatita este cea mai periculoasa, deoarece aceasta se poate scurge prin frigider sau se strica mai repede, deoarece nu este bine pastrata. Un recipient etans este cel mai potrivit in acest caz, insa ai grija sa nu folosesti unul din plastic de unica folosinta, caci acesta poate fi periculos pentru sanatate.
  Rafturile frigiderului tau trebuie curatate saptamanal. Pe ele se depune multa mancare ce se strica in timp si contamineaza si alte alimente din frigider. Echipa noastra de reparatii frigidere sector 6 si reparatii frigidere sector 3 intampina in multe cazuri frigidere foarte murdare, defectate tocmai din cauza lipsei intretinerii lor regulate.
  Tu iti intretii frigiderul cum trebuie?
  Noi suntem de parere ca intretinerea aparatelor electrocasnice ne ajuta pe toti sa evitam defectiunile si sa le prelungim durata de functionare. Un frigider, de exemplu, nu poate fi folosit la nesfarsit fara a fi curatat de praf in partea din spate sau fara a fi verificat in mod regulat, caci unele componente se pot bloca din cauza resturilor de mancare sau a lichidelor din el.
  Echipa noastra de specialisti frigotehnisti in reparatii frigidere Bucuresti actioneaza prompt in orice situatie in care este nevoie de repararea imediata a unui frigider sau a unui aparat de aer conditionat. Frigiderul tau, indiferent de marca lui, poate functiona fara probleme foarte mult timp, cu singura conditie de a respecta instructiunile de utilizare si intretinere.
  Frigiderele moderne au sisteme de autocuratare si chiar autointretinere, ceea ce nu inseamna ca nu e nevoie si de atentia omului care il foloseste zi de zi. In functionarea lui pot aparea diverse probleme de care te lovesti, asa cum ar fi blocarea motorului, supratensiunea din retea, scurgerile de lichide in interiorul lui etc.
  In toti acesti ani in care noi am intervenit pentru reparatii frigidere Bucuresti, noi am intalnit foarte multe situatii inedite in care am fost pusi. Am oferit mereu sfaturi clientilor nostri si i-am sprijinit cu tot ce au avut nevoie pentru a-si putea repara frigiderul, chiar si atunci cand costurile au fost mari din cauza naturii defectiunii.
  De asemenea, noi colaboram si cu hoteluri, pensiuni sau companii in care exista un numar mai mare de frigidere sau de aparate de aer conditionat.

 Apeleaza